Ecosoft kujdeset për ty!

Ecosoft është një ndër kompanitë lider në botë për sistemet e filtrimit të ujit e shpërndarë në më shumë se 60 shtete, në 6 kontinente.

Në Shqipëri prej 5 vitesh, pjesë e grupit Teoren.

Deri më datë 27 nëntor, Ecosoft e gjeni te kalaja e Tiranës për të gjithë ata që duan të marrin një informacion, të provojnë dhe të testojnë teknologjinë më inovatore të ujit.

Nga sistemet për përdorim shtëpiak deri te sistemet industriale, skuadra e Ecosoft do të jetë në dispozicionin tuaj deri më datë 27 nëntor te kalaja e Tiranës në eventin "Ecosoft kujdeset për ty!"

EMISIONET