Apple u dërgon këshilla urgjente përdoruesve pas përditësimit të fundit

Apple u dërgon këshilla urgjente përdoruesve pas

Kompania e madhe e "Apple" ka lëshuar një përditësim të ri të iPhone (iOS 17.2.1), për të rregulluar “defektet e rëndësishme” dhe për të parandaluar shkarkimin e baterisë.

Kur përditësimi i mëparshëm (iOS 17.2) u lëshua me aplikacionin "Journal" në fillim të këtij muaji, masat u futën shpejt në mediat sociale.

Përdoruesit ishin te zhgenjyer pas shkarkimit të përditësimit dhe vunë re se bateritë e tyre po shkarkoheshin shpejt, nuk është hera e parë që përdoruesit thonë se një përditësim i prishi telefonin e tyre.

Pavarësisht nëse "Apple", i ka zgjidhur apo jo problemet e baterive me përditësimin e fundit, por gjigandi i teknologjisë rekomandon që përdoruesit të shkarkojnë përditësimin menjëherë. Përditësimi më i fundit mund të shkarkohet menjëherë ose brenda natës.

Sidoqoftë, përdoruesit duhet të sigurohen që iPhone i tyre të jetë i lidhur në prizë që kjo të ndodhë.

Instalimi i përditësimit është i lehtë, thjesht shkoni te “Cilësimet”, shtypni “Përgjithshme” dhe “Përditësimi i Softuerit”.

Përdoruesit me pajisje të përputhshme do të shohin automatikisht të listuar iOS 17.2.1.

"Apple" u rekomandon përdoruesve t’i mbajnë iPhone-ët e tyre të përditësuar në çdo kohë për të ruajtur sigurinë e pajisjes.

 

EMISIONET