Aplikacioni “Health” i Samsung me veçori të re për monitorimin e marrjes së ilaçeve

Aplikacioni “Health” i Samsung me veçori të re për

Aplikacioni “Health” në celularët Samsung u bë edhe më i dobishëm falë një veçorie të re.

Përditësimi i ri për “Health” sjell një veçori shumë të dobishme të fokusuar në marrjen e ilaçeve dhe rimbushjen e furnizimeve.

Përdoruesi mund të aktivizojë njoftimet për marrjen e barnave në një kohë të caktuar, por edhe të marrë kujtime kur duhet të kërkojë furnizime të reja nga mjeku i tij.

Kur një ilaç i ri futet në aplikacion, është e mundur të regjistrohet forma dhe ngjyra e pilulës, informacioni nga doza e përshkruar dhe koha e saktë për të marrë ilaçin.

Mjeti i ri, i cili është bërë rival i aplikacionit “GoodRx” dhe “Apple Medication”, do të ofrojë informacion në lidhje me përdorimin e ilaçit dhe efektet anësore të mundshme, duke përfshirë paralajmërime për kundërindikacionet e mundshme.

EMISIONET