Amazon sapo ka prezantuar një tablet të ri 60 dollarësh

Amazon sapo ka prezantuar një tablet të ri 60 dollarësh

Amazon njoftoi versionin më të fundit të tabletit të saj "Fire 7". Me 59,99 dollarë, tableti është pak më i shtrenjtë se paraardhësi i tij, por kompania po premton jetëgjatësi më të gjatë të baterisë.

Amazon tha se modeli i ri ka një jetëgjatësi të baterisë 40% më të madhe, deri në 10 orë shfletim, por njoftohet se nuk ka bërë asnjë ndryshim në ekran apo kamerë, krahasuar me modelin paraardhës.

Ai gjithashtu do të vazhdojë të ketë 16 GB hapësirë ​​ruajtëse në versionin bazë, gjë që ndoshta është e mirë për shumicën e njerëzve që kanë nevojë vetëm për një tabletë buxhetore për shfletimin dhe shkarkimin e disa filmave.

Amazon prezantoi gjithashtu një version të ri të "Fire 7" Kids.

EMISIONET