Të shqetësuar se nuk kanë informacione për të afërmit, Pipero del në oborrin e spitalit dhe i sqaron

Mjeku Pellumb Pipero duke folur me të afermit e pacientëve të shtruar në Spitalin Infektiv të cilët ankoheshin se nuk kanë informacione për të afërmit e tyre për mbi 36 orë.

Foto të marra nga LSA

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16