Meghan Markle dhe Princ Harry do të bëhen sërish prindër.

Mediat e huaja kanë bërë të ditur se Meghan ka menduar për mirëqenien e saj psikofizike. Ajo po mban një dietë gjysmë-vegjetariane (një dietë fleksitare, që përqendrohet në ushqimet bimore me përfshirjen e herëpashershme të mishit, e cila stimulon trupin, ju lejon të humbni peshë dhe ndihmon planetin).

Kjo dietë ndihmon për të mbajtur peshën nën kontroll në mënyrë që të qëndroni në formë dhe të gjeni vijën e përsosur menjëherë pas lindjes.

Ndryshe nga dieta vegane, sidoqoftë, lejon konsumimin e sasive të vogla të proteinave shtazore.