Në “Tempora” nga Sonila Meço në RTV Ora, ish-deputetja Jorida Tabaku tha se kryeministri Rama ka frikë nga humbja e zgjedhjeve.

Jorida: Ka frikë nga humbja. Unë shoh axhitim në deklaratën e Ramës. Deklarata e Ramës tregon frikën  humbjes.

Nuk ka asnjë përgjigje tjetër, se ai është një kryeministër në ikje dhe i frikësuar nga kriza financiare dhe kostoja që ka krijuar me pandemisë e tërmetin dhe gjithë procesin e integrimit.

Ai e ka të qartë se ajo që ka bërë do të ndëshkohet.