Aurela Gaçe është kudo, kudo ku ka gëzim për të trasmetuar energjinë e saj në muzikë dhe jo vetëm.

Pas saj gjithmonë ndodhet Skerdi, bashkëshorti i Aurela Gaçes i cili është jo vetëm gjysma e saj më e mirë por edhe menaxheri i këngëtares.

Skerdi duket se nuk i ka qejf fotot, por kur Aurela poston ndonjë foto me të, siç është rasti i fundit teksa ndodhen me pushime, është tamam si përshkrimi i fotos që Aurela ka vendosur, pra syri i keq mos i kaptë!