Për deputeten Fatjona Dhimitri sulmi ndaj RTV Ora dhe Ora Neës është një goditje e qeverisë ndaj fjalës së lirë.

Dhimitri shton se në vend sistemi gjyqësor është i çuditshëm, nuk kap kriminelin, por merret me denoncuesin e kriminelit.

Dhimitri: Kur politikat e mbrapshta të qeverisë godasin fjalën e lirë! Ne Shqipëri, sistemi gjyqësor është i çuditshëm. Nuk kap kriminelin por merret me denoncuesin e kriminelit! Gjithmonë kam besuar në fjalën e lirë në një rend demokratik! Qeveria e Rilindjes përmes administrimit shtetëror kërkon të censurojë fjalën e lirë, kudo.

Lexoni të gjitha lajmet:Goditje politike ndaj RTV Ora dhe Ora News