Albiona Mancho, vajza e dy emigrantëve shqiptarë është diplomuar në univeristetin e Athinës në Greqi.

Studentja theu stereotipet dhe matësin e shpejtësisë në Panhellenic  të këtij viti me 20 në Shkencat Kompjuterike, 20 në Ekonomi, 18,6 në matematikë dhe 16,4 në Gjuhë Letërsi Moderne Greke.

Ajo doli e para (dhe më e mira) në Departamentin e Shkencave Kompjuterike të Universitetit të Athinës pa nevojen e studimeve ekstra, vetëm me përpjekjen e saj dhe mbështetjen e mësuesve të saj në shkollën publike.