Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne ring

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

Daniella Hamsley është një nga femrat më të ndjekura në “OnlyFans” por nuk është ky detaji që e bën shumë të ndjekur në rrjetet sociale.

Pavarësisht formave joshëse, ajo është e fiksuar edhe me sportin e boksit. 21-vjeçarja synon të marrë pjesë edhe vetë në garat e ringut dhe do të jetë protagoniste në evenimentin e mesit të prillit “Kingpyn High Stakes”.

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

A do t’ia dalë mbanë të bëjë hapa të mëdhenj të ringun profesionist? Koha do ta tregojë por e sigurt është që garën ën “OnlyFans” e ka fituar.

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

Ylli i “OnlyFans” me pasion boksin, kërkon suksesin edhe ne

EMISIONET