Wanda Nara “provokon” sërish me…Maxi Lopez

Wanda Nara “provokon” sërish me…Maxi Lopez

Nuk di të ndalet Wanda Nara. Gjatë ditëve të fundit, mediat argjentinase e kanë rikthyer në plan të parë femrën më të përfolur të rubrikave gossip.

Wanda Nara “provokon” sërish me…Maxi Lopez

Pas zërave për një tradhëti të mundshmë ndaj bashkëshortit Mauro Icardi me një futbollist të martuar në Argjentinë, Wanda Nara i hedh vetë “benzinë zjarrit”, ndoshta një strategji kjo për të qëndruar gjithmonë në plan të parë.

Ish-modelja që u nda nga Maxi Lopez për t’u martuar me shokun e tij, Icardi, i rikthehet edhe një herë historisë së vjetër. Një fans e pyeti në Insta se përse nuk publikon foto me fëmijët dhe ajo iu përgjigj duke i dërguar bisedën që ka pasur me të birin që është aktualisht me  Maxi Lopez, babai i tre prej fëmijëve të modeles.

Wanda Nara “provokon” sërish me…Maxi Lopez

Në vijim ajo ka dërguar edhe një foto të bisedës me Lopez, me të cilin duket se i ka rregulluar marrëdhëniet gjatë kohëve të fundit.

Wanda Nara “provokon” sërish me…Maxi Lopez

EMISIONET