Wanda Nara në krahët e Icardit dhe fotoja që ka ngjallur polemika

Wanda Nara në krahët e Icardit dhe fotoja që ka ngjallur polemika

Wanda Nara në Maldive me bashkëshortin Mauro Icardi pas ribashkimit. Argjentinasja ka postuar një foto përpara pasqyrës ku është i pranishëm edhe sulmuesi i Galatasaray, por një detaj ka ngjallur shumë debate.

Fakti që ajo ka dalë pothuajse e zhveshur në pjesën e sipërme dhe këtë vë në dukje një pasqyrë më e vogël. Rastësi? E vështirë tya besosh. Me siguri Mauro Icardi nuk e ka vënë re këtë detaj duke parë se sa i dashuruar është me Wanda Nara-n.  

Wanda Nara në krahët e Icardit dhe fotoja që ka ngjallur polemika

EMISIONET