Wanda Nara dhe Mauro Icardi në pritje të një fëmije tjetër?

Wanda Nara dhe Mauro Icardi në pritje të një fëmije

Ai e tradhëtoi me China Suarez, ajo me reperin L-Gante por tashmë shikojnë të dy përpara nga e ardhmja e madje planifikojnë të shtojnë familjen e tyre me një fëmijë tjetër.

Wanda Nara dhe Mauro Icardi e kanë kaluar momentin e vështirë dhe duken shumë të lumtur në krahët e njëri-tjetrit duke ia bërë të ditur edhe botës një gjë të tillë.

Wanda Nara dhe Mauro Icardi në pritje të një fëmije

Sulmuesi argjentinas i Galatasaray dhe biondja e ekranit, hedhin në Instagram disa foto ndërsa Wanda lë të kuptohet se ka diçka më shumë se thjesht lumturi në momentin që po kalojnë, duke ndezur zërat për një fëmijë të mundshëm.

Wanda Nara dhe Mauro Icardi në pritje të një fëmije

 

 

EMISIONET