VIDEO/ Zhurma të një filmi po*no në sallë gjatë ceremonisë së hedhjes së shortit të EURO 2024

VIDEO/ Zhurma të një filmi po*no në sallë gjatë

Shorti i EURO 2024 ka tërhequr vëmendjen e publikut në të gjithë kontinentin.

Por pikëisht në natën më të rëndësishme para aktivitetit, ku skuadrat mësonin rrugëtimin e tyre, UEFA është turpëruar me atë që ka ndodhur në sallë në Hamburg.

Në momentin kur po hidhej shorti, në sallë janë dëgjuar vazhdimisht zhurma që vinin praktikisht nga një film porno.

Ata dëgjoheshin në të gjithë sallën dhe sigurisht që kaluan edhe në audion e transmetimit ndërkombëtar.

Zëvendëssekretari i UEFA-s, Xhorxho Marketi, kërkoi që të eliminoheshin këto zhurma, por ato vazhduan deri në fund të shortit në sallë, duke bërë që edhe ish-futbollistët që po rrotullonin goglat, të mbeteshin të çuditur nga ajo që dëgjonin.

EMISIONET