Tuchel “çfryn” sherrin me Antonio Conten: Janë gjëra që ndodhin!

Tuchel “çfryn” sherrin me Antonio Conten: Janë

Thomas Tuchel çdramatizon episodin e sherrit në fund të ndeshjes dhe përplasjet e vazhdueshme me Antonio Conten në të paktën dy raste të tjera të derbit Chelsea-Tottenham.

“Mendoja se kur shtrëngon duart e sheh tjetrin në sy, por ai kishte një mendim tjetër. Bëmë gjëra që nuk ishin të nevojshme por futbolli është emocional dhe nuk është e nevojshme ta ndezim më shumë.

Tuchel “çfryn” sherrin me Antonio Conten: Janë

Është një gjë që ndodh dhe duhet të shikkojmë përpara. A do të flasim në të ardhmen? Nuk e di! Kjo ndeshje më përfshiu emocionalisht por edhe ata bënë të njëjtën gjë me ne kur barazuan”.

Tuchel “çfryn” sherrin me Antonio Conten: Janë

Tuchel “çfryn” sherrin me Antonio Conten: Janë

EMISIONET