Tronditëse/ I vë flakën vetes në ndeshjen e tenisit, protestë për ndotjen e planetit (FOTO)

Tronditëse/ I vë flakën vetes në ndeshjen e tenisit,

Një episod i pazakontë ka tronditur tifozët dhe ata që e kanë ndjekur nga ekrani. Bëhet fjalë për ndeshjen e Laver Cup në tenis ku në shenjë proteste, një i ri ka zbritur në fushë gjatë sfidës Tsitsipas – Schwartzman duke i vënë fjalën dorës në shenjë proteste për sensibilizimin e botës në lidhje me ndryshimet klimetarike që vijnë nga ndotja e tepërt.

Protestuesi në fjalë, një djalë i ri, është kundër përdorimit të avionëve privatë dhe në bluzë kishte të shkruar “Jepini fund avionëve privatë në Britaninë e Madhe”. Fprcat e sigurisë ndërhynë menjëherë dhe i riu mori ndihmën e nevojshme mjekësore.  

Tronditëse/ I vë flakën vetes në ndeshjen e tenisit,

 

Tronditëse/ I vë flakën vetes në ndeshjen e tenisit,

Tronditëse/ I vë flakën vetes në ndeshjen e tenisit,

Tronditëse/ I vë flakën vetes në ndeshjen e tenisit,

 

 

EMISIONET