Trajneri i Vllaznisë analizon skuadrën dhe tregon se si është të punosh me djalin në ekip

Trajneri i Vllaznisë, Tomas Brdaric, ka folur në emisionin "Ora Sport" në Rtv Ora për skuadrën e tij dhe se si është të punosh me të birin në ekip.

Tomas Brdaric: "Viti i kaluar ishte sezon shumë i suksesshëm dhe të rikonfirmojmë se Vllaznia është shumë e vështirë. Pritshmëritë në qytet janë shumë të mëdha për këtë ekip. Duhet të jemi realistë, për sa i përket atij suksesi, sepse vitin e kaluar u arrit shumë shpejt. Kishim një fillim shumë të vështirë për sa i përket këtij sezoni.Jam ai trajnerit, që një skuadër e marr, e zhvilloj, dhe e çoj përpara. Dhe me djalin tim duhet te jem profesionist, për sa i përket futbollit."

EMISIONET