Slot: Të shfrytëzojmë entuziazmin e shqiptarëve

Slot: Të shfrytëzojmë entuziazmin e shqiptarëve

Trajneri Arne Slot kërkon që skuadra të shfrytëzojë edhe entuziazmin e qytetit të Tiranës në këtë finale.

Në konferencën e shtypit, tekniku holandez foli për ndeshjen duke u ndalur edhe te zhvillimi i ndeshjes në Shqipëri.

“Jemi në një finale që është interesante edhe për publikun lokal këtu, Duhet ta shfrytëzojmë këtë entuziazëm. Lojtarët nuk janë mësuar të luajnë në finale. Shpresoj që të shfrytëzojmë sa më mirë edhe kushtet atmosferike me motin e nxehtë. Ky është momenti më i mirë i karrierës time dhe mezi po presim sa të zbresim në fushë”.

 

 

EMISIONET