Simulon garën e Moto GP për të marrë nusen por rrëzohet nga motorri (Video)

Simulon garën e Moto GP për të marrë nusen por rrëzohet

Moto GP dhe një dasëm? Sipas rë gjitha gjasave është një ide jo e duhur për t’i miksuar.

Diku në botë dhëndërri, një i apasionuar pas garave të shpejtësisë dhe surprizave ka menduar që ta marrë nusen e ardhshme në vijën e finishit por sa keq që asgjë nuk shkoi sipas planeve të tij.

Shikoni çfarë i ndodh “pilotit” surprizues;

EMISIONET