Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit është e frikshme

Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit
Valentino Rossi është tërhequr nga garat e Moto GP në vitin 2021 por edhe sot e kësaj dite ai ngelet piloti më i paguar në planet.

Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit

9 herë kampioni i botës që në vitin 2020 arkëtoi 140 milionë euro dhe ky konsiderohet një vit i keq për të, aktualisht është pjesëmarrës në “GT World Challenge Europe” duke ruajtur të larta vlerat e imazhit.

Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit

Asnjëherë nuk është bërë e ditur marrëveshja që ka me BMW por perveç kontratës ai përfiton edhe nga të drejtat e imazhit dhe arkëtimet vjetore vitin e fundit ishin plot 40 milionë euro.

Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit

Këtë shifër nuk arrijnë ta shikojnë as nga larg pilotët akltualë në aktivitet.

Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit

Rossi është shumë i angazhuar gjithashtu në disa sipërmarrje private ku po rezulton shumë i suksesshëm. “Doktori” ka një nuhatje të madhe edhe në botën e biznesit.

Është tërhequr nga sporti por shifra që fiton çdo vit

EMISIONET