Sfidoi ligjet e Katarit por bukuroshja kroate rrezikon burgun

Sfidoi ligjet e Katarit por bukuroshja kroate rrezikon burgun

Ivana Knoll, mbështetësja e Kombëtares së Kroacisë, fotoja e së cilës nga stadiumi bëri xhiron e botës, mund të jetë pë telashe serioze.

"Këshillohen femrat dhe meshkujt të mos veshin bluza pa mëngë kur janë në qëndra tregtare, zyra institucionale dhe qëndra shëndetësore. Nëse nuk visheni në mënyrë modeste mind t'ju kërkohet të largohen nga ai vend", thekson rregullorja e komitetit organizator të Kupës së Botës ku gjithashtu theksohet se në rastet ekstreme, të ndaluarit mund të rrezikojnë arrestimin.  

EMISIONET