Perez e konsideron Ronaldon të vjetër, motra e CR7 replikon ashpër

Perez e konsideron Ronaldon të vjetër, motra e CR7 replikon

Florentino Perez i mbyll derën, motra e tij nuk vonon në përgjigjen ndaj presidentit të Realit të cilin e pyetën nëse mund të firmoste me CR7:

 

"Sërish? Jo, ai është 38 vjeç", u përgjigj Perez. Ndërkohë motra e Ronaldos nuk vonoi:

"Eshtë 38 vjeç por mund të kërcejë 2 metra dhe të qëndrojë në ajër 3 minuta madje nuk ka asnjë gramë dhjamë. Respekto veten plakush, ti je 75". 

EMISIONET