Pejiç: Spanja është favorite me Kroacinë, mosha e madhe e lojtarëve problem

Në ''Euro 2020" në RTV Ora, Pero Pejiç drejtori sportivi Kukësit u shpreh se Spanja është favorite në ndeshje me Kroacinë.

Ai theksoi se ka shumë gjëra që nuk funksionojnë te Kroacia, kur kryesore është mosha e madhe lojtarëve.

Pejiç: Spanja është favorite në ndeshjen me Kroacinë, sepse nuk jemi më sikurse ishim më parë.

Kemi shumë gjëra që nuk funksionojnë në skuadrën tonë.

Ndoshta është mosha e madhe, dhe mendoj se në këto nivele është shumë vështirë.

EMISIONET