Në klubet shqiptare mungojnë zbuluesit e talenteve, Francesco Felici: Te Bologna jemi 70 Scout!

Në klubet shqiptare mungojnë zbuluesit e talenteve, Francesco Felici:

Në “Ora Sport” Franceso Felici u shpreh se në grupe janë 7-8 scout që bëjnë xhiro në të gjithë Evropën, edhe në Afrikë

Felici: Në grupe janë 7-8 që bëjnë xhiro në të gjithë Evropën, edhe në Afrikë, ku kam qenë edhe unë. Janë scout lokalë. Kemi në Bolonja dhe vende të tjera. Tek të rinjtë kemi më shumë se skuadrat e para.

EMISIONET