Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë qëndrën (FOTO)

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

Kaos në Bruksel pas fitores së Marokut 2-0 ndJ Belgjikës në Kupën e Botës. Qindra emigrantë marokenë, pjesë e komunitetit të madh të këtij vendi në Belgjikë, mësynë në qëndër të qytetit duke shkaktuar shkatërrim dhe panik mes njerëzve.

Makina dhe motorë në flakë, ndërsa policia arriti t’i shpërndante vetëm me ujë dhe gaz lotësjellës.

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

 

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

Panik në Bruksel, marokenët pushtojnë dhe shkatërrojnë

 

 

 

 

EMISIONET