Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot për ta besuar…

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

Milan me fytyrë te vjetër dhe look të ri në shkallët e stadiumit. Skuadra e Stefano Piolit me një tifoz luksi në “San Siro”.

Zlatan Ibrahimovic një lider i vërtetë në shkallët e stadiumit mitik të Milanos ku gjatë gjithë 90 minutave mbështeti shokët e skuadrës duke ngjallur entuziazmin në shkallët e stadiumit kuqezi.

Ndryshe nga herët e tjera, Ibra u shfaq me një look tërësisht ndryshe në versionin Samuarai.

Shikoni fotot për ta besuar;

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

 

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

 

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

 

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

Një Samurai në shkallët e “San Siros”. Shikoni fotot

 

 

 

 

 

EMISIONET