Nëntallje në studio! 'Shtanget' Ndrenika nga gjesti i Tugu-t: Trego respekt sepse...

Denion Ndrenika dhe Xhoen Tugu, janë ‘përplasur’ me njëri-tjetrin në  studion  “Euro 2020" në RTV Ora, ku e gjitha ka nisur nga skuadra Kroacisë.

Ishte gjesti i qeshjes që Tugu-t, i cili ka ‘revoltuar’ Ndrenikën, ku teksa fliste ky i fundit ka shtangur dhe i është drejtuar Tugu-t që të tregojë respekt.

Xhoen Tugu: Sa njerëz të kanë thënë se Kroacia shkon në finale

Denion Ndrenika: Nuk pres të më thonë njerëzit për një futboll që unë e shoh që 40 vjet. Unë mund të jem gabim 100 herë por kam një formim timin për sportin që e njoh.

Xhoen Tugu: Jam dakord, por...

Denion Ndrenika: Ta them shumë shkoqur mundet...

Xhoen Tugu: (Qesh) Po të dëgjoj, po të dëgjoj.

Denion Ndrenika: Dëgjo me respekt, për qeshje dhe nëntallje jam i hapur.

Xhoen Tugu: Po të dëgjoj për respekt për moshën, vazhdo po të respektoj.

EMISIONET