Ndjek ndeshjen Poloni-Arabi Saudite ndërkohë që ishte në operacion…

Ndjek ndeshjen Poloni-Arabi Saudite ndërkohë që ishte në

Në spitalin SP ZOZ MSWiA të Kielce në Poloni është regjistruar një ngjarje që mund të konsdierohet më shumë se e pazakontë.

Një pacient që po i nënshtrohej një oepracioni në shpinë me anestezi të pjeshshme, kërkoi që gjatë ndërhyrjes të shikonte në televizor ndeshjen e dytë të kombëtares bardhekuq.

Ai e ndoqi të gjithë ndeshjen kundër Arabisë Saudite dhe me siguri e ka kaluar me sukses edhe operacionin duke ditur që Lewandowski dhe shokët e tij fituan 2-0.

 

 

EMISIONET