“Ndeshja e vdekjes” argëton fëmijët në Angli. Sportistët përgjaken me mjete të forta (Foto)

“Ndeshja e vdekjes” argëton fëmijët në Angli.

“Ndeshja e vdekjes”, kështu është pagëzuar eventi i përgjakshëm i mundjes dhe boksit, një gjetje horror për të argëtuar njerëzit. Në datën 29 prill i ashtuquajturi spektakël u organizua nga Klubi Konservator i Seaham në kontenë Durham të Anglisë, evenimenti sportiv me doza të forta dhune, ku ishin të pranishëm edhe familje me fëmijë, u bllokua nga policia.

Konkurrentët e dhunshëm u lejuan t’i sulmojnë kundërshtarët me mjete të forta madje edhe me copa xhami, ndërsa “Colliery Championship Wrestling” e ka quajtur këtë “ndeshja e vdekjes”. Përfaqësuesi i kësaj federate, kërkoi falje për dhunën e tepruar edhe pse theksoi se të pranishmit u argëtuan.

“Ndeshja e vdekjes” argëton fëmijët në Angli.

Një prej përballjeve në veçanti degjeneroi në dhunë ekstreme, ajo mes Ronnie Thatcher dhe Blizzard ku të dy përdorën armë të forta, sipas organizatorëve pa dijeninë e tyre. Organizatorët theksojnë gjithashtu se gjëra të tilla ndodhin edhe në jetë dhe evente të tilla nuk janë për njerëz që preferojnë një filxhan çaj.

“Ndeshja e vdekjes” argëton fëmijët në Angli.

Pamjet horror janë filmuar gjatë evenimentit kur performuan dy sportistët në fjalë ndërsa audienca orej 80 personazh duket se e ka shijuar të ashtuquajturin spektakël sportiv. Mes njerëzve ka edhe fëmijë ndërsa prindërit e tyre janë të përqëndruar te filmimet me telefon duke mos u shqetësuar aspak.

“Ndeshja e vdekjes” argëton fëmijët në Angli.

“Ndeshjet e vdekjes” ku lejohet një numër i ckatuar mjetesh të forta, u organizuan fillimisht në vitet 90 ku nga organizata wrestler WWF u shkëputën disa elementë që krijuan federatat më të dhunshme të versionit klasik dhe argëtues.

EMISIONET