Misteri/ Portieri i Marokut “zhduket” pas ekzekutimit të himnit

Misteri/ Portieri i Marokut “zhduket” pas ekzekutimit të himnit

Mister në ndeshjen Belgjikë-Marok. Portieri afrikan “zhduket” përpara vërshëllimës së gjyqtarit kryesor. Gardiani i Seillas u zëvendësua menjëherë pas himnit, përpara se arbitri të sinjalizonte nisjen e ndeshjes.

Ndërrimi nuk u kuptua dhe kjo e bën situatën edhe më të rrallë pasi është e vështirë të kujtosh një rast tjetër të tillë më parë, aq më pak në një Kupë Bote. Bonu u ankua për një shqetësim që nuk është zbardhur ende por ishte vetë ai që kërkoi ndërrimin.

EMISIONET