Milioneri sfidoi vdekjen e tij dhe sot po lufton për të mbajtur në jetë klubin e zemrës

Milioneri sfidoi vdekjen e tij dhe sot po lufton për të mbajtur

Milioneri 72-vjeçar Frank Rothwell, i lidnur në Oldham këtë verë bleu skuadrën e Oldham, ekipi i qytetit të lindjes. Pas një jete në botën e biznesit dhe shumë sfidave personale të kaluara me sukses, ka vendosur t’i dhurojë një të ardhme skuadrës së zemrës.

Milioneri sfidoi vdekjen e tij dhe sot po lufton për të mbajtur

Për herë të parë në historinë e këtij klubi, Oldham nuk është pjesë e kampionateve profesioniste. Edhe pse bëhet fjalë për një klub që ka themeluar Premier League, në muajin maj Oldham u rrëzua nga kategoria e fundit profesioniste e Anglisë.

Vendimi i parë i presidentit të ri ishte dhurimi i 2 biletave çdo familjeje që jeton pranë stadiumit për ndeshjen e parë të sezonit.

Milioneri sfidoi vdekjen e tij dhe sot po lufton për të mbajtur

Pavarësisht moshës, kur bëhet fjalë për skuadrën e qytetit tënd do të bëjë gjithçka për ta ndihmuar dhe këtë po e bën njeriu i 1 mijë sfidave, nga rruga më këmbë mes dy amerikave, te udhëtimi i Atlantikut me barkë dhe beteja me sëmundjen e kancerit.

Milioneri sfidoi vdekjen e tij dhe sot po lufton për të mbajtur

 

EMISIONET