Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin të sfidojnë...detin (Fotot)

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Kur na ndajnë edhe pak orë nga solstici veror ku do të regjistrohet edhe dita më e gjatë e vitit që sinjalizon zyrtarizimin e stinës se verës, disa nga yjet e futbollit botëror po përfitojnë nga ditët e nxehta duke shijuar pushimet e merituara pas një sezoni të gjatë e të lodhshëm

 

Benzema, Messi apo Mbappe, Correa dhe Dybala e Lewandowski me Davies dhe shumë të tjerë.

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Nga Australia e largët në Kaliforni, çdokush bën zgjedhjen e tij.

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Shikoni disa nga njerëzit më të famshëm të futbollit ne versionin "Summer 2022". 

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Nuk mendojnë për merkaton e as për objektivat e sezonit 2022-2023 që në pjesën më të madhe të kontinentit do të nisë në muajin gusht.

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Ky sezon do të jetë shumë i ngjeshur për shkak të Kupës së Botës që do të luhet në muajt nëntor-dhjetor.

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Ndërkohë Mbappe zgjedh pishinën private për të çlodhur muskujt pasi ka një botëror për të mbrojtur.

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

Merkato dhe objektiva? Yjet "snobojnë" futbollin dhe zgjedhin

 

EMISIONET