"Mbreti" nuk largohet nga Lakers, kontratë deri në vitin 2024

"Mbreti" nuk largohet nga Lakers, kontratë deri në vitin

Merr fund saga e gjatë e rinovimit të LeBron James. Shtatlarti i koshit amerikan rinovon kontratën me Los Angeles Lakers edhe për dy vite me opsion për një të tretë. 

97.1 milionë $ do të përfitojë ish-MVP i NBA dhe me opsionin 44 miliomë shtesë për sezonin e tretë. Dëshira e LeBron ishte pikërisht qëndrimi në skuadrën më të titulluar të NBA dhe pronarët ia realizuan duke u fokusuar te largimi i Russell Westbrook, i cili zhgënjeu sezonin e fundit. 

 

EMISIONET