Mallorca “njeh” shtetin e Kosovës  

Mallorca “njeh” shtetin e Kosovës  

Spanja është një nga 5 vendet e mbetura brenda BE-së që nuk e ka njohur ende zyrtarisht shtetin e Kosovës dhe këtë qëndrim, kreu i ekzekutivit të Madridit e konfirmoi edhe gjatë vizitës zyrtare në kryeqytetin tonë, por te Mallorca nuk e mendojnë kështu.

Në një foto të puboikuar në rrjetet sociale menjëherë pas ndeshjes miqësore mes skuadrës ishullore dhe Napolit, klubi nga ishujt leare shkruan, “Ekipi i Kosovës” dhe këtë e ilustron me foton e dy miqve të ngushtë dhe shokëve të skuadrës në përfaqësuese, Vedat Muriqi dhe Amir Rrahmani.

Një foto që flet shumë sepse futbolli jep nje mesazh të qartë, atë të bashkimit dhe jot ë ndarjes.

EMISIONET