Lotë lufte dhe flamuri ukrainas në trofeun e Premier League (Video)

Lotë lufte dhe flamuri ukrainas në trofeun e Premier League (Video)


Titulli kampion i Premier League i veshur me ngjyrat e flamurit të Ukrainës.

Oalexander Zinchenko, ukrainasi që nuk i ka fshehur asnjëherë lotët për atë që po ndodh më vendin e tij, ka veshur me me ngjyrat verdheblu trofeun e kampionatit më soektakolar të planetit.

"Daily Mail" publikon videon e momentit prekës, shikojeni;

EMISIONET