Lojtaret e Malit dhunohen mes njëra-tjetrës. Shikoni videon e pazakontë

Lojtaret e Malit dhunohen mes njëra-tjetrës. Shikoni videon e

Kur disa detaje duhen diskutuar edhe në publik, atëherë le t’i diskutojmë, madje sipas mënyrës tonë. Kështu mendojnë lojtaret e Kombëtares së Basketbollit të Malit, të cilat vendosin t’i zgjidhin mosmarrëveshjet me gjuhën e grushtit.

Shikoni se çfarë ndodh në përundim të ndeshjes mes skuadrës afrikane dhe Serbisë pasi ishte kamera që filmonte pikërisht lojtaran ballkanase Sasa Cado, e cila u habit edhe vetë për atë që opo ndodhte vetëm pak metra larg saj.

 

 

EMISIONET