Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte (FOTO)

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte
Ka qenë një nga atlelet më të spikatura të “Marshall University” pasi shpejtësia dhe shkathtësia nuk i mungonte por ajo ishte e famshme edhe për një detaj tjetër, bukurinë.

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte

Këtë e kuptoi shpejt ish-volejbollistja Kayla Simmons e cila është bërë një nga atletet më të ndjekura të rrjeteve sociale brenda pak kohësh dhe për këtë ka një arsye.

Koleksioni i fotove të amerikanes është shumë i pasur madje disa prej tyre ajo nuk ngurron t’i ndajë me fansat.

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte

 

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte

Kayla Simmons nuk njeh limite, ish-volejbollistja reklamon format perfekte

 

 

EMISIONET