Kapllani: Kalimi tek Kastrioti në Janar ishte lëvizja e duhur, nuk duam të biem nga kategoria

Kapllani: Kalimi tek Kastrioti në Janar ishte lëvizja e duhur, nuk

Në “Ora Sport” Dejvid Kapllani futbollist, tha se kalimi te Kastrioti ishte lëvizja e duhur që ai ka bërë si futbollist, madje duhet ta kishte bërë më herët si lëvizje.

Kapllani: Kalimi te Kastrioti ishte lëvizja e duhur. Duhet ta kisha bërë me parë. Nuk e prisja këtë ecuri, por vazhdojmë me këmbë në tokë sepse kemi edhe 3 finale për të shpëtuar nga vendet e fundit dhe për të rënë nga kategoria.

Kategoria e Parë ka ekipi shumë të forta, është një kampionat shumë i fortë dhe nuk është aq e lehtë sa thonë të tjerët. Unë jam përshtatur shumë mirë me ekipin.

EMISIONET