Juventus në krizë të thellë financiare, e mbyll vitin me humbje rekord

Juventus në krizë të thellë financiare, e mbyll vitin me

Shoqëria aksionere që drejton Juventusin ka vulosur bilancin zyrtar të sezonit 2021-2022 me shifra shqetësuese pas humbet e regjistruara kapin shifrën rekord.

Sipas të dhënave zyrtare, llogaritë mes të ardhurave dhe shpenzimeve shënojnë plot 254.3 milionë euro minus në llogari edhe pse klubi arkëtoi 443 milionë euro. 

Pjesën më të madhe të shpenzimeve e zë blerja e Dusan Vlahovic për rreth 70 milionë euro por edhe pagat e larta. Sipas klubit, bilanci i sezonit të ardhshëm pritet të jetë më pozitiv në të ardhura dhe shpenzime. 

EMISIONET