Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Jo me kot e konsiderojnë “Normal One”, trajnerin më normal në mesin e njerëzve të stolit që përfitojnë miliona.

Përveçse është trajner i Liverpoolit, Jurgen Klopp është gjithashtu edhe një njeri shumë i apasionuar pas makinave të thjeshta.

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Në shtëpinë e tij në qytetin-port ka një koleksion veturash duke nisur që nga më e thjeshta dhe për të përfunduar në kategorinë Porche. Shikojini;

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

Jurgen Klopp, trajneri me koleksionin “normal” të makinave

 

EMISIONET