Ja si duket dhoma e zhveshjes së Romës në “Arenën Kombëtare” (Foto)

Ja si duket dhoma e zhveshjes së Romës në “Arenën

Dhoma e zhveshjes së Romës në “Arenën Kombëtare” është gati.

“Corriere Dello Sport”, publikon pamjet e ambjenteve të brendshme ku Jose Mourhino, Marash Kumbulla dhe pjesa tjetër e skuadrës italiane do të grumbullohet pak përpara finales së të mërkurës.


Ja si duket dhoma e zhveshjes së Romës në “Arenën

Ja si duket dhoma e zhveshjes së Romës në “Arenën

Ja si duket dhoma e zhveshjes së Romës në “Arenën

 

EMISIONET