Holandezët rrisin volumin në klubet e Tiranës (Foto dhe Video)

Holandezët rrisin volumin në klubet e Tiranës (Foto dhe Video)

Që prej orëve të para të mëngjesit tifozët e Feyenoord janë stacionuar në zonën pranë stadiumit, në një nga zonat më të frekuentuara të kryeqytetit.

Shikoni se si po festojnë ata edhe pse duhen më shumë se 24 orë deri në fillimin e ndeshjes.

Holandezët rrisin volumin në klubet e Tiranës (Foto dhe Video)

Holandezët rrisin volumin në klubet e Tiranës (Foto dhe Video)

Holandezët rrisin volumin në klubet e Tiranës (Foto dhe Video)

EMISIONET