Gjermani na prit, tifozët krijojnë atmosferë fantastike para ndeshjes me këngë patriotike dhe daulle

Sa më shumë kalojnë minutat, aq më shumë shtohen emocionet. Shqipëria pret sonte në shtëpi Ishujt Faroe, në një sfidë që do të kthehet në festë, për shkakun se djemtë e Sylvinhos kanë siguruar një biletë për në Europian.

Natyrisht, sonte me një pikë, ekipi kombëtar do shkonte në Europian si vend i parë.

Edhe pse jemi disa orë përpara ndeshjes, tifozët kanë filluar të grumbullohen.

Kudo shikon flamuj kuqezi, ndërsa lojtari i 12-të po krijon entuziazëm të madh me këngë patriotike nëpër kafenetë e kryeqytetit.

Tifozët kanë ardhur nga vende të ndryshme, me flamuj dhe me daulle, duke krijuar një atmosferë fantastike.

Shqipëria ka zhvilluar një fushatë kualifikuese mjaft pozitive. Në 7 takime, 4 prej tyre janë fituar, numërojmë 2 barazime dhe vetëm 1 humbje.

EMISIONET