Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë në ekran kërkojnë favore intime…

Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë

Në Shqipëri ndoshta nuk mjafton talenti për t’u angazhuar me kohë të plotë në një ekran. Në një intervistë dhënë për emisionin “Natën me Aulonën”, gazetarja e RTSH Sport, Sabina Mete ndalet gjatë te vështirësitë që ka kaluar për të nisur rrugën në një ekran dhe me zë ajo thotë atë që prej vitesh flitet në tavolinat e lokaleve përreth mediave.  

Pjesë nga intervista:

“Ka qenë në rrugë e gjatë dhe shumë e vështirë për të arritur deri këtu dhe sidomos kur je vajzë. Kam trokitur në shumë dyer para se të filloja tek redaksia e sportit në RTSH. Nuk flitet shumë për këtë, janë favoret seksuale.  Nuk flitet janë tabu. Megjithatë jam përballur edhe me këto dhe për në vajzë 20-vjeçare që sapo del nga bankat e shkollës është shumë e rëndë.

Kur shkon të japësh një intervistë pune, bisedën e bën në zyrë dhe nuk mund ta bësh duke pirë një gotë verë jashtë, sepse vera pihet me miqtë dhe jo me shefin. Që këtu fillon e gjitha tek ajo ftesa. Çdo bisedë pune bëhet në zyrë, prandaj janë bërë zyrat. Gota e verës është shumë intime për ta pirë me shefin e punës, kështu që këtu fillon gjithçka".

Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë

Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë

Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë

Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë

Gazetarja e sportit “hedh bombën”: Për të dalë

 

 

 

 

EMISIONET