Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në stërvitjen e fundit

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Trajneri Arne Slot dhe skuadra e tij zhvilluan pasditen e sotme stërvitjen e fundit përpara finales.

Ndryshe nga skuadra e Romës që zgjodhi të stërvitej paradite në Trigoria, ekipi nga Rotterdami preferoi të testonte fushën e ndeshjes së nesërme.

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Tekniku e nisi seancën fillimisht me ushtrime të lehta fizike dhe më pas i largoi mediat e pranishme për të vijuar me aspektin teknik dhe taktik. 

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

Feyenoord teston fushën e Arenës Kombëtare në

 

EMISIONET