"Euro 2020”, Holandën nuk e ndihmon as fati

Në emisionin "Euro 2020" Meridian Ramçaj komentoi ndeshjen e Austrisë me Holandën.

"Italianët janë vërtetë shumë nacoana lista. Italinë e shikoj deri në katëshe. Ekip më të mallkuar se Holanda, unë nuk e di. Se si mund të humbnin ato gola. Këto si ndihmon as fati, kjo është e keqja e tyre."- tha ai. 

Të ftuar në emision "Euro2020" te Ora Sport me moderatore Albana Bejko e Fation Kuqari jane: Altin Sulçe, Florian Riza, Saimir Patushi, Meridian Ramçaj, Maks Aladini dhe Alvara Zekaj.

EMISIONET