President i FSHF-së": Fitorja, humbja e një ndeshje ka 1 mijë e një arsye

President i FSHF-së": Fitorja, humbja e një ndeshje ka 1

Armand Duka, president i FSHF-së ishte mbrëmjen e sotme në një përballje me gazetarët në emisionin "Ora Sport" në RTV Ora.

Ka pasur shumë largime nga kampionati shqiptar, një hap i madh për disa futbollist.

Pse ky dështim i skuardave shqipate në kompeticionet e UEFA-s?

Armand Duka: Edicioni që kaluam vërtet ka qenë më i keqi. Unë nuk mendoj se ka lidhje me nivelin. Fitorja ose humbja e një ndeshje ka 1 mijë e një arsye përfshirë dhe fatin. Ja që ndodh. Ka ndodhur më keq se në çdo kampionat.

EMISIONET