Dita kur Mike Tyson veshi fanellën e Maradonës për të acaruar brazilianët...

Dita kur Mike Tyson veshi fanellën e Maradonës për të

Mike Tyson, një rebel i lindur që nuk mund të vepronte ndryshe. Në vitin 2005 teksa po shëtiste në rrugët e Sao Paulos, i ndjekur nga një gazetar, ai i theu kamerën. 

Gazetari nuk hezitoi ta denonconte dhe pak muaj më pas Tyson duhej të paraqitej në gjyq. Nuk mungoi në takimin me drejtësinë "Majku i hekurt" i veshur me fanellën e firmosur nga Diego Armando Maradona për të zemëruar e inatosur sa më shumë brazilianët.

Duke ditur nivelin e lartë të urrejtjes sportive mes dy kombeve, Tyson ia doli mbanë.

 

EMISIONET