Daku i bën dhuratë gruas së Katanës biletat e ndeshjes kundër Çekisë. A do jetë prezente?

Daku i bën dhuratë gruas së Katanës biletat e ndeshjes

Gruaja e Agim Ramadanit, i njohur ndryshe si komandant Katana, ka qenë i ftuar në emisionin “Ftesë në 5”. I ftuar ka qenë dhe Mirlind Daku, futbollisti i Kombëtares i cili mban në shpatull tatuazhin e Katanës.

Gjatë intervistës Daku i ka premtuar gruas së Katanës bileta për të parë ndeshjen Shqipëri – Çeki.

Ajo sigurisht ka pranuar dhe është shprehur se do të jetë e pranishme për të parë ndeshjen më 12 tetor.

EMISIONET